Ademhalen en slapen. Veel mensen ademen verkeerd. Terwijl goed ademhalen van levensbelang is, halen mensen vaak te oppervlakkig adem. Dat is slecht voor je.

Het nieuwe ademhalen kun je leren. Tijdens speciale trainingen leer je de techniek aan en thuis oefen je 2x 10 minuten per dag.

Ademhalen en slapen

Wanneer je het nieuwe ademhalen een aantal weken toepast, verandert je hormoonhuishouding. Eén van de gevolgen is dat je door de ontspanning meer melatonine aanmaakt.
Image and video hosting by TinyPic
Melatonine zorgt ervoor dat je beter slaapt. Voor veel mensen betekent dat dat je minder slaap nodig hebt en je toch fit voelt. Wanneer je moeite hebt met inslapen of ‘s morgens (veel) te vroeg wakker wordt en gaat liggen malen, helpt de melatonine je om gemakkelijker door te slapen.

Iets voor jou?

Ben je benieuwd of het nieuwe ademhalen ook jou kan helpen om gezond te blijven en lekkerder te slapen? Ik kan bij je meten wat de effecten zijn van deze ademhalingstechniek op je lichaam. Interesse? Meld je dan aan voor een vrijblijvende presentatie via het contactformulier of bel of app me op 06 455 466 45.

Ervaring van Marloes

Marloes heeft een heerlijk drukke baan met veel uitdagende opdrachten. Zij geniet ervan, maar sliep heel slecht. Gelukkig mocht zij van haar werkgever de Performance Improvement Training volgen. Wat het voor haar voor gevolgen had lees je bij de ervaringen van Marloes.

Aanbevolen berichten