ademhaling, bedrijven, PIT, professionals, slapeloosheid

Marloes geniet van haar drukke top-baan, maar sliep al jaren slecht. Tot ze de Performance Improvement Training (PIT®) volgde.

Op advies van een collega

Ik ben op advies van een collega, die zich zorgen maakte over het feit dat ik slecht sliep (ik had al geaccepteerd dat dat bij me hoorde), in aanraking gekomen met de ontspanningstraining van Hans.

Directe onderbouwing van de effecten op het nieuwe ademhalen

Na een aangenaam kennismakingsgesprek, waarbij de belangrijkste techniek van de cursus, het ademhalen, meteen aan bod kwam, besloot ik om me in te schrijven. Voor iemand waarvoor geldt dat zien geloven is, is de directe onderbouwing in de vorm van grafieken van het effect van op een andere manier ademhalen er een waar je niet om heen kunt.

Simpel maar effectief

De simpele techniek is zeer effectief en heeft grote effecten.

Ik kan weer slapen wanneer ik ’s nachts wakker ben geworden

Na 9 weken is er daadwerkelijk iets veranderd. Ik kan, wanneer ik ’s nachts wakker word, weer in slaap vallen en nog een paar uur extra slapen. Dit is mij voor de training zelden gelukt.

Ook ’s avonds te volgen en individueel te plannen

Voordelen van de training waren voor mij dat het mogelijk was om hem ’s avonds te doen, de individuele begeleiding maakt dat je afspraken kunt maken die in jouw agenda passen en bovendien is Hans een aangenaam persoon om zaken mee te bespreken (naast de ademhalingstechniek komen ook technieken aan de orde waarmee je gebeurtenissen makkelijker een plaats kunt geven, wat weer scheelt in piekeren en wat ook weer helpt bij het slapen).

Aanrader

Kortom, ben je toe aan wat ontspanning, dan is deze training een aanrader!

Marloes

Gerelateerde ervaringen