Training Stressreductie (TSR®) voor particulieren

Ga stress te lijf

We lopen allemaal het risico er last van te krijgen: chronische stress, langdurige blootstelling aan een omgeving die meer van je vraagt dan je aan kunt. In tegenstelling tot kortstondige stress kunnen de gevolgen heel schadelijk zijn. Niet alleen voor je welbevinden, maar ook voor je gezondheid en je prestaties. En niet alleen op de korte, maar juist ook op de lange termijn.

Heb je last van stress er wil je er van af? Ik leer je technieken aan waarmee je jezelf kunt wapenen tegen de schadelijke gevolgen van (chronische) stress. Dat zorgt ervoor, dat je je prettiger voelt, beter presteert en minder snel ziek wordt.

Stressreductie particulieren
Stressreductie particulieren
Stressreductie particulieren
Stressreductie particulieren

Het nieuwe ademhalen

Tijdens de trainingen leer je een nieuwe ademhalingstechniek aan om je beter te kunnen ontspannen. Je kunt meten of je ook echt ontspannen bent met behulp van bio-feedback-apparatuur die je tijdens de training in bruikleen krijgt. Als je meer ontspannen bent, kun je beter aandacht besteden aan beweging en aan gezonde voeding.
Tenslotte leer je een techniek aan die je helpt om vervelende emoties te doven.

stressreductie particulieren

Kosten

Individuele TSR® training voor particulieren

Deze training bestaat uit een 7-daagse training + één terugkomdag
Normaal: €1.500,- p.p. incl. BTW

– 25% korting
Tarief particulieren: €1.125,- p.p. incl. BTW

ERVARINGEN MET TSR®

 • Ik kreeg op zeer jonge leeftijd (17) last van hyperventilatie en paniekaanvallen ten gevolge van een lastige thuissituatie. Het beheerste mijn hele leven. Ik heb van Hans geleerd om niet te denken in problemen maar in oplossingen, want geloof me, voor alles is een oplossing. Ik ben Hans echt enorm dankbaar voor alles wat hij voor mij heeft betekend het afgelopen half jaar. Dankzij hem kon ik weer mijn leven oppakken.

  Nikita
 • De training van Hans heeft mij geholpen in het vinden van rust in mijzelf. Ik was met alles tegelijk bezig en wilde overal presteren. Door de training heb ik geleerd naar mezelf te luisteren en ook om te accepteren wat ik eigenlijk écht wil, in plaats van te doen wat ik van mezelf moet of denk dat anderen van mij verwachten.

  Viola
 • Ik zou de training van Hans van Os aanbevelen aan iedereen die het gevoel heeft of hij/zij de emoties niet meer te baas is, iemand die onverwerkte emoties uit het verleden heeft of in een negatieve fase zit.

  Rob
 • Het was niet de eerste keer dat ik ‘onderuit’ ging. Ik had dus eigenlijk beter moeten weten, maar zo werkt het in het dagelijks leven nou eenmaal niet. Sinds 1997 een baan in het onderwijs. Een volledige baan. Thuis drie kinders. Altijd al het gevoel dat het een balans was die moeilijk vol te houden was. (…) Ik ga weer met plezier naar mijn werk. Ik slaap goed en mijn eetpatroon verbetert zich. Mijn emWave is mijn vaste maatje. Had niet gedacht dat het kon in 7 zittingen.

  Jennemieke
 • Ik geniet van mijn drukke top-baan, maar sliep al jaren slecht. Tot ik de Performance Improvement Training (PIT®) volgde. Na 9 weken is er daadwerkelijk iets veranderd. Ik kan, wanneer ik 's nachts wakker word, weer in slaap vallen en nog een paar uur extra slapen. Dit is mij voor de training zelden gelukt.

  Marloes
 • Tijdens een van de maandelijkse thema-avonden van onze Lionsclub heeft Hans een boeiend verhaal gehouden over belasting, overspannenheid en burn-out en hoe daar mee om te gaan. Het lukte hem uitstekend om .. een beeld te schetsen van zijn visie en zijn aanpak; hij liet ons daarbinnen ook nog een ontspanningsoefening doen. Aan het eind was er gelegenheid tot het stellen van aanvullende vragen, waarvan volop gebruik werd gemaakt. Kortom, een prima avond!

  Chris Vennekens Lionsclub, Nijmegen
 • De ademhalingstechniek uit de training van Hans geeft me de mogelijkheid weer rust te creëren, als het even hectisch is. Daar heb ik nu nog profijt van. Elke ochtend en avond doe ik even de oefeningen.

  Tycho Tomassen
 • Na een aangenaam kennismakingsgesprek, waarbij de belangrijkste techniek van de cursus, het ademhalen, meteen aan bod kwam, besloot ik om me in te schrijven. Voor iemand waarvoor geldt dat zien geloven is, is de directe onderbouwing in de vorm van grafieken van het effect van op een andere manier ademhalen er een waar je niet om heen kunt.

  Marloes
 • Na een eerste kennismakingsgesprek en de definitieve aanmelding kreeg ik de EmWave mee naar huis. In het begin bezorgde de knipperende lichten van die EmWave bij mij eerder onrust dan rust! Met de ademhalingstechniek, 2 x per dag, ging dat al rap stukken beter. Ook het computerprogramma hielp mij daarbij.

  Tom
 • De training van Hans heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht. En mijn verwachtingen waren al hoog. Het door middel van het beter reguleren van de ademhaling versterken van de innerlijke kracht en rust alsmede het verbeteren van het bewustzijn werkt absoluut.

  Peter Bijvelds Directeur FC Oss

NIEUWS OVER TSR®