Performance Improvement Training (PIT®)
voor professionals

Goede baan door hard werken

Je hebt een goede baan met veel verantwoordelijkheid en volop uitdagingen. Je hebt deze functie niet alleen te danken aan de juiste opleiding, maar ook omdat je doorzettingsvermogen hebt en omdat je op het juiste moment nieuwe kansen hebt gegrepen. Je neemt de tijd en ruimte om je kennis en vaardigheden op peil te houden. Dat is nodig om ook in de toekomst op een goed niveau te kunnen blijven functioneren.

Performance Improvement Training
Performance Improvement Training
Performance Improvement Training

Ben je in evenwicht?

Wat de laatste jaren steeds duidelijker wordt, is dat je ook aandacht moet besteden aan jezelf. Heb je naast je werk ruimte voor je privéleven? Beweeg je voldoende? Heb je aandacht voor je voeding? Ben je in balans?

Hoe de Performance Improvement Training werkt

Je start met het aanleren van het nieuwe ademhalen, een ademhalingstechniek, waardoor je rustiger wordt. Je meet de effecten met geavanceerde apparatuur die je tijdens de duur van de training in bruikleen krijgt. Vervolgens besteed je aandacht aan voeding, beweging en een techniek waarmee je gebeurtenissen makkelijker een plaats kunt geven. Dat alles gebeurt in 7 weken tijd. Je komt 7 keer een uur naar de training en oefent thuis elke dag 2x 10 minuten.

Effecten van PIT® voor professionals

 1. Je kunt je beter concentreren
 2. Je geheugenfunctie neemt toe
 3. Je kunt gemakkelijker lange termijn beslissingen nemen. Je hebt daarbij voldoende oog voor de risico’s , maar laat je niet meer afleiden door vervelende ervaringen uit het verleden
 4. Je slaapt beter terwijl je vaak minder slaap nodig hebt. Je ligt ook niet meer “te malen” in de drukkere periodes
 5. Je voelt je rustiger. Je gaat gemakkelijker met je omgeving om: mensen merken aan je dat je relaxter bent
 6. Je gezondheid, veerkracht en vitaliteit nemen toe (o.a je weerstand door een beter herstelvermogen)
 7. Je neemt wat meer tijd voor ontspanning, zodat je in de overige tijd effectiever werkt
 8. Je hebt minder last van irritatie, ook wanneer je bijvoorbeeld vervelende gesprekspartners hebt
 9. Je bent weer creatief en vergroot je gevoel voor humor
 10. Je hebt geen last meer van hartkloppingen, maagpijn, rugpijn, hoofdpijn , stijve schouders etc.
Performance Improvement Training
Performance Improvement Training

Kosten

Individuele PIT® training voor professionals

De Performance Improvement Training bestaat uit 7 bijeenkomsten van een uur in 7 weken tijd.
€1.500,- p.p. ex BTW

PIT® training voor een groep professionals

De Performance Improvement Training bestaat uit 7 bijeenkomsten van een uur in 7 weken tijd.
€750,- p.p. ex BTW

ERVARINGEN MET PIT®

 • Ik kreeg op zeer jonge leeftijd (17) last van hyperventilatie en paniekaanvallen ten gevolge van een lastige thuissituatie. Het beheerste mijn hele leven. Ik heb van Hans geleerd om niet te denken in problemen maar in oplossingen, want geloof me, voor alles is een oplossing. Ik ben Hans echt enorm dankbaar voor alles wat hij voor mij heeft betekend het afgelopen half jaar. Dankzij hem kon ik weer mijn leven oppakken.

  Nikita
 • De training van Hans heeft mij geholpen in het vinden van rust in mijzelf. Ik was met alles tegelijk bezig en wilde overal presteren. Door de training heb ik geleerd naar mezelf te luisteren en ook om te accepteren wat ik eigenlijk écht wil, in plaats van te doen wat ik van mezelf moet of denk dat anderen van mij verwachten.

  Viola
 • Ik zou de training van Hans van Os aanbevelen aan iedereen die het gevoel heeft of hij/zij de emoties niet meer te baas is, iemand die onverwerkte emoties uit het verleden heeft of in een negatieve fase zit.

  Rob
 • Het was niet de eerste keer dat ik ‘onderuit’ ging. Ik had dus eigenlijk beter moeten weten, maar zo werkt het in het dagelijks leven nou eenmaal niet. Sinds 1997 een baan in het onderwijs. Een volledige baan. Thuis drie kinders. Altijd al het gevoel dat het een balans was die moeilijk vol te houden was. (…) Ik ga weer met plezier naar mijn werk. Ik slaap goed en mijn eetpatroon verbetert zich. Mijn emWave is mijn vaste maatje. Had niet gedacht dat het kon in 7 zittingen.

  Jennemieke
 • Ik geniet van mijn drukke top-baan, maar sliep al jaren slecht. Tot ik de Performance Improvement Training (PIT®) volgde. Na 9 weken is er daadwerkelijk iets veranderd. Ik kan, wanneer ik 's nachts wakker word, weer in slaap vallen en nog een paar uur extra slapen. Dit is mij voor de training zelden gelukt.

  Marloes
 • Tijdens een van de maandelijkse thema-avonden van onze Lionsclub heeft Hans een boeiend verhaal gehouden over belasting, overspannenheid en burn-out en hoe daar mee om te gaan. Het lukte hem uitstekend om .. een beeld te schetsen van zijn visie en zijn aanpak; hij liet ons daarbinnen ook nog een ontspanningsoefening doen. Aan het eind was er gelegenheid tot het stellen van aanvullende vragen, waarvan volop gebruik werd gemaakt. Kortom, een prima avond!

  Chris Vennekens Lionsclub, Nijmegen
 • De ademhalingstechniek uit de training van Hans geeft me de mogelijkheid weer rust te creëren, als het even hectisch is. Daar heb ik nu nog profijt van. Elke ochtend en avond doe ik even de oefeningen.

  Tycho Tomassen
 • Na een aangenaam kennismakingsgesprek, waarbij de belangrijkste techniek van de cursus, het ademhalen, meteen aan bod kwam, besloot ik om me in te schrijven. Voor iemand waarvoor geldt dat zien geloven is, is de directe onderbouwing in de vorm van grafieken van het effect van op een andere manier ademhalen er een waar je niet om heen kunt.

  Marloes
 • Na een eerste kennismakingsgesprek en de definitieve aanmelding kreeg ik de EmWave mee naar huis. In het begin bezorgde de knipperende lichten van die EmWave bij mij eerder onrust dan rust! Met de ademhalingstechniek, 2 x per dag, ging dat al rap stukken beter. Ook het computerprogramma hielp mij daarbij.

  Tom
 • De training van Hans heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht. En mijn verwachtingen waren al hoog. Het door middel van het beter reguleren van de ademhaling versterken van de innerlijke kracht en rust alsmede het verbeteren van het bewustzijn werkt absoluut.

  Peter Bijvelds Directeur FC Oss

NIEUWS OVER PIT®