bedrijven, EFT, PIT, professionals, slapeloosheid

Tatjana werkt op een afdeling personeelszaken. Zij slaapt beter en kan betere presentaties geven.

Ik had nooit gedacht dat ik mee zou doen aan een stressreductietraining

Ik en stress? Ik dacht dat ik alleen last had van gezonde stress.
Totdat ik op een dag tegen mijn collega aan het vertellen was dat ik het eng vind om voor een groep mensen te moeten presenteren. Op dat moment kwam Hans van Os binnenlopen en hij heeft me gevraagd of ik niet wilde deelnemen aan de stressreductietraining.

Ik ben steeds gemotiveerder geworden om mezelf rust te gunnen

Twee keer per dag 10 minuten thuis oefenen met Emwave, wat was dat moeilijk voor mij. De bedoeling is dat je aan iets moois denkt en je concentreert op je ademhaling. Ik had het altijd druk en twee keer 10 minuten rust gunde ik mezelf niet. En als ik ging oefenen dan gingen mijn gedachten op een gegeven moment ergens anders naar toe. Ik heb met Hans een schema gemaakt en dat maakte het al een stuk gemakkelijker. Toen ik eindelijk doorkreeg wat voor heerlijk gevoel het is als je twee keer 10 minuten per dag rust hebt, ben ik steeds gemotiveerder geworden om mezelf rust te gunnen.

Ik kan mijn zenuwen beter onder bedwang houden

Als ik een presentatie moest geven voordat ik deelnam aan de stressreductietraining, sliep ik erg onrustig en stond ik ook onrustig voor de klas en dan hadden mijn zenuwen de overhand.
Door twee keer per dag te oefenen met Emwave, slaap ik veel beter en sta ik veel rustiger te presenteren. Ik ben nog wel zenuwachtig, maar ik kan mijn zenuwen beter onder bedwang houden.

EFT training

Aan de hand van de EFT training, ben ik positiever gaan denken. Tijdens de EFT training, moet je op verschillende plekken van je lichaam kloppen en dan zeg je:”Ook al durf ik niet te presenteren, ik accepteer mezelf volledig”. Hierdoor krijg je weer een zekerder gevoel van jezelf en neemt het onzekere gevoel af.

Kortom, een stressreductietraining is een echte aanrader!

Tatjana de Lizer
Venlo

Gerelateerde ervaringen