ADHD, hoge bloeddruk, onderwijs, onrust

Patricia geeft Duits in Veldhoven, heeft zelf ADHD en heeft meer rust in haar hoofd.

Mijn ervaringen

In het begin vond ik het heel spannend om aan dit project mee te doen. Maar na het gesprek met de arts was er meer duidelijkheid en was ik wel benieuwd of het voor mij goede resultaten zou geven.

Daarna mocht ik de training starten bij Hans van Os. Ik vond het erg prettig om bij een collega terecht te kunnen, maar dan wel een collega die iets verder van me af staat. Dus niet iemand die je iedere dag in de docentenkamer tegenkomt.

Juist voor mij, met mijn ADHD, is het zo fijn om even aan het gejaagde te ontsnappen

Ik heb de gesprekken en informatie die hij me gegeven heeft als heel prettig ervaren.
Ik heb er heel veel baat al bij gehad en ga er ook nog veel bij krijgen. Dat weet ik zeker. Ik kan voor mezelf nu een rustmomentje creëren. En ervoor zorgen dat er meer rust in mijn hoofd is.
Juist voor mij, met mijn ADHD, is het zo fijn om even aan het gejaagde te ontsnappen.
Het resultaat voor mij:

  • Mijn bloeddruk is gedaald naar normale waarden.
  • Ik kan nu rust vinden waar ik eerst alleen maar meer chaos creëerde.
  • Ik kan de vervelende klassen beter aan.

Voor een kind met ADHD zou het een wereld van verschil kunnen betekenen

Voor de toekomst: Ik zou heel graag willen dat meer collega´s en uiteindelijk ook leerlingen van de methodiek kunnen profiteren. Voor een kind met ADHD zou het een wereld van verschil kunnen betekenen. Je loopt ongeveer 10 keer per dag tegen een muur omhoog omdat dingen niet gaan zoals jij wilt dat ze gaan en door even rust te nemen met die hartcoherentieoefening kun je even op adem komen.

Ik hoop echt van harte dat er straks meer mensen zullen zijn die hier van gaan profiteren. En het meeste hoop ik eigenlijk toch ook dat de kinderen niet vergeten worden.

Patricia Jaspers,
Veldhoven

Gerelateerde ervaringen