ademhaling, bedrijven, EFT, professionals

Jule vond de afwisseling van theorie en praktijk interessant en is na de training veel opgeruimder in haar hoofd. Ze werd verrast door de mogelijkheden van EFT.

Ik ben veel opgeruimder in mijn hoofd

Via mijn werk kreeg ik de kans om de stress reductietraining te volgen. Het resultaat van de dagelijkse bewustwording van mijn ademhaling via de Emwave is dat ik in mijn hoofd veel opgeruimder ben. Ik merk dat ik nauwelijks nog lijstjes maak met zaken die ik nog moet onthouden. Ik onthoud deze zaken zelf. Daar heb ik meer ruimte voor.

EFT erg verrassend

Erg verrassend vond ik de EFT. De tijd nemen om een emotie te verkennen en te zien wat deze met je doet, kan heel beladen zijn. Dat heb ik in ieder geval wel zo ervaren, maar door de techniek toe te passen, heb ik het beladen gevoel bij een emotie kunnen stoppen. Het gevoel wat dat geeft, is erg prettig!

Waardevol, komt mijn gezondheid ten goede

Ik vond de training heel interessant. De training kent een mooie afwisseling met een stukje theorie/achtergrond en praktisch aan de gang gaan met eigen meting en het resultaat daarvan. Waardevol en ik ben ervan overtuigd dat het mijn gezondheid ten goede komt.

Jule Frantzen

Gerelateerde ervaringen