bedrijven, mindfulness, oefenen, professionals, stress, werkdruk

Jacqueline werkt bij een uitgeverij veel met deadlines. Inmiddels weet zij hoe het voelt om geen of minder stress te hebben.

Ik sta regelmatig stijf van de stress

Ik wist wel dat ik af en toe last had van stress en ik wilde dat graag onder controle krijgen.  Bij de trainingen bleek echter dat mijn probleem behoorlijk groot was.  Ik sta regelmatig stijf van de stress en dat is gewoon niet gezond.  Zowel op het werk als thuis lopen de spanningen nog wel eens hoog op.  Je moet natuurlijk de bronnen van je stress eerst aanpakken maar soms is daar niets aan te doen.  De stresstraining leerde mij om er beter mee  om te gaan.

Ik vond het lastig om de rust te vinden om thuis te oefenen

Ik vond het lastig om de rust  te vinden om thuis te oefenen.  Oefenen kost immers tijd en dan kun je geen andere nuttige dingen doen! En daarom verzuimde ik nog wel eens en kwamen de vorderingen misschien minder snel dan bij sommige anderen.

Een zeer heilzame werking

Maar als ik dan bij Hans aan het oefenen ging met ademhalingstechnieken en mindfullness bleek dat wel degelijk een zeer heilzame werking te hebben en werd ik zomaar 100 procent coherent.  Hoewel ik nog veel moet oefenen ben ik ervan overtuigd geraakt dat de trainingen werken.  Met de ademhalings- en concentratietechnieken kan ik mezelf rustiger krijgen en slaap ik beter.

Ik ben me er bewuster van geworden dat sporten een hele goede uitwerking heeft

Behalve dat ik leerde om rustiger te worden,  ben ik mij er ook veel bewuster van geworden dat sporten een hele goede uitwerking heeft.  Dat wist ik natuurlijk wel maar met de Emwave is het gewoon te meten. En dat stimuleert dan weer om naar de sportschool te gaan!

Jacqueline

Gerelateerde ervaringen