balans, stress, student, vermoeidheid

Sergej mocht de training stressreductie volgen als inspiratie voor zijn afstudeeropdracht aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Met de training gestart voor het afstuderen

Ik ben aan de training begonnen omdat ik inspiratie zocht voor mijn afstudeer project. Zelf had ik het idee dat ik nooit stress had. Ook binnen mijn omgeving kan nog steeds niemand mij geloven dat ik baat zou kunnen hebben bij een dergelijke training; ik ben immers altijd de rustige persoon.

Toch stressgevoelig

Na een eerste gesprek met meneer van Os had ik al snel in de gaten dat ik wel degelijk binnen de stress gevoelige groep mensen val.

Het was wel veel trainen, maar het leverde ook voldoende op

Tijdens de training heb ik altijd mijn beste beentje voor gezet, omdat ik zelf altijd het meeste uit de dingen wil halen die ik doe. Als ik er achteraf op terug kijk, dan moet ik zeggen dat iedere inspanning zeker de moeite waard is geweest.

De winst? Rust, meer slaap, evenwicht en minder lichamelijke klachten

Ik voel me over het algemeen rustiger, ik slaap de meeste nachten in één stuk door, ik gebruik de EFT training om mijn persoonlijk succes naar een hoger niveau te tillen en zelfs lichamelijke klachten zijn minder geworden.

Inspiratie en rust

Uiteindelijk is de training een goede inspiratie geweest voor mijn eigen afstudeer project. Hiernaast heb ik een grote bonus erbij gekregen; ik heb namelijk meer rust gevonden!

Sergej Lojko
Student Industrial Design
Technische Universiteit Eindhoven

Gerelateerde ervaringen