bestuur, onderwijs, spanning

Chris heeft als directeur zijn inspannende baan weten te combineren met voldoende ontspanning.

De inspanning dient afgewisseld te worden door ontspanning

Mijn baan als directeur van een school is gevarieerd, leuk, bevredigend en regelmatig ook best pittig. Al met al vaak behoorlijk inspannend. Die inspanning dient afgewisseld worden door ontspanning. Er zijn heel veel manieren waarop mensen daarvoor zorgen.

Rust in je lijf brengen

De aanpak met de EmWave was nieuw voor mij in de zin dat je door oefening van je ademhaling je hartritme kunt beïnvloeden en daarmee je persoonlijk welbevinden kunt verbeteren. In een heel korte sessie (10 minuten) blijkt het mogelijk te zijn om, met hulp van de EmWave + bijbehorende techniek, rust in je lijf te brengen en daarmee ook ontspanning te creëren.

Ik heb ervaren hoe weldadig 10 á 15 minuten van bewuste ontspanning is geweest

Ik heb tijdens twee maanden gebruik van de EmWave regelmatig ervaren hoe weldadig 10 á 15 minuten van bewuste ontspanning voor mijzelf is geweest. Het lukt mij (nog) niet altijd om dat voor elkaar te krijgen; ik werk daar nog steeds aan.

Oplossingsgericht

De manier waarop Hans van Os mij de omgang met de EmWave heeft uitgelegd is bijzonder prettig; hij doet dat heel rustig en terughoudend. Hij richt zich op de hulp die hij je kan bieden om deze techniek in te zetten, zonder te wroeten in het ontstaan van de ontspanningsbehoefte; hij is duidelijk oplossingsgericht bezig.

Chris Vennekens
directeur Dr. Mollercollege

Gerelateerde ervaringen