angst, EFT, hoofdpijn, particulieren, vliegangst

Annegien volgde de training omdat ze last had van angsten.

Vliegangst en angst voor haaien

Ik begon met de ontspanningstraining omdat ik graag van mijn vliegangst en mijn haaienfobie af wilde. Daarnaast leek het me geen verkeerd idee om beter te leren ontspannen. Want echt veel stress had ik niet, vond ik zelf.

Toch ook stress, maar nu veel relaxter en minder hoofdpijn

Al gauw bleek, met behulp van het apparaatje dat ik in bruikleen kreeg, dat ik toch niet zo ontspannen was als ik dacht. Het duurde bij mij een aantal weken, maar uiteindelijk ben ik echt gaan merken dat ik veel relaxter werd. Ik maak me minder snel druk over zaken die me eerder snel op de kast kregen. Sterker nog: ik laat nu veel meer echt makkelijk van me afglijden. Heel prettig, zeker omdat ik daar niet echt voor kwam. Ik merk het ook omdat ik veel minder hoofdpijn heb dan voorheen.

Eén EFT training werkte zeker

Van de 2 keer EFT training die ik heb gehad ben ik nu zeker dat één van de twee echt heeft gewerkt. Ik ging een week geleden voor het eerst naar het Oceanium in Rotterdam – waar je door een tunnel in het haaienaquarium loopt. Tot twee maanden geleden was ik hier écht niet toe in staat. Buiten dat kan ik nu ook kranten en websites met foto’s van haaien gewoon lezen in plaats van deze links te laten liggen. Voor veel mensen misschien onbegrijpelijk, maar ik werd echt heel angstig van alleen al een afbeelding van een haai.

Waarschijnlijk ook geen vliegangst meer

Binnenkort ga ik testen of de vliegangst nu ook weg is, maar ik verwacht van wel.

Annegien

Gerelateerde ervaringen