concentratieproblemen, humeur, particulieren, stress

 

Yvonne heeft de training als heel prettig ervaren, slaapt er helaas niet beter van, maar ligt ‘s-nachts niet meer te woelen.

Erg prettig

Erg prettig, zo heb ik de stress-reductie-training ervaren. Niet altijd op dat moment, maar wel achteraf. Ik ben me bewuster geworden van mijn reactie op stressgevende situaties. En – belangrijker – hoe die reactie te verminderen op een tamelijk eenvoudige manier.
Tijdens een sessie met Hans heb ik de concentratie die je zelf kunt sturen vergeleken met een 3D-prent. Als je niet weet hoe je er naar moet kijken dan zie je veel lijnen. Heb je het kunstje door: voila! Plotseling zie je iets meer in de prent. En je kunt ook het hele beeld doorzoeken zonder dat je die 3D-sensatie kwijtraakt.
Met de concentratie werkt het ook zo. Het kost even moeite om “coherent” te worden. Is duidelijk hoe dat moet, raak je geconcentreerd, dan kan je geest in alle rust de vrije loop nemen en creatiever op zoek naar … wat je maar wilt vinden.

2 maal daags een korte meditatie zal iedereen goed doen

Overigens ben ik van mening dat 2 maal daags een korte meditatie iedereen goed zal doen.
Je bent bij jezelf!
Helaas slaap ik niet beter door ontspanning. Wel prettig dat ik niet zo lig te malen in bed. Gewoon de EMWAVE erbij nemen en rustig worden. Wel nog wakker, helaas. Gelukkig lijkt een hormonaal medicijn wat soelaas te gaan bieden.
Voor diegenen die dit verhaal nogal zweverig vinden hier nog een down- to- earth opmerking:
De visoliecapsules hebben een geweldige werking op mijn stoelgang!

Yvonne Moors

Gerelateerde ervaringen