bedrijven, EFT, oefenen, PIT, professionals, slapeloosheid, werkdruk

Maikel wilde wel eens weten wat zo’n Performance Improvement Training (PIT®) voor voordeel oplevert.

Ik had wel al het één en ander meegemaakt    

OK, ik was een slechte slaper, was bang voor allerlei ireeele dingen en vakanties leverde mij enorm veel stress op maar al met al had ik voor mijzelf daar een weg in gevonden. Net als heel veel mensen had ik wat deukjes opgelopen maar met wat hulp was ik staat geweest daar weer een min of meer  normaal leven uit te creeren.

Al na 2 weken ging het slapen beter

Ik begon mijn trainingen bij Hans onbevangen en met het idee baat het niet dan schaad het niet. Het ademhalen met de emWave was niet heel moeilijk om aan te leren. Door twee maal daags te oefenen merkte ik na twee weken al dat ik beter ging slapen. Met name door ’s-svonds wat langer met de emwave te oefenen stapte ik ontspannen in bed en hoefde ik niet eeuwig te lezen voor dat ik in slaap viel, Daardoor stond ik uitgeruster op en nam de kwaliteit van de dag toe.

Met EFT een oud trauma in een half uur opgelost

Een tweede verrassing ontstond toen de EFT methode aan de beurt kwam. Een klein half uurtje gingen we met een oud traumatje aan de slag wat mij veel stress bezorgde om op vakantie te gaan. Toen ik vervoLgens een week later op vakantie ging leek het probleem eigenlijk niet meer te bestaan. Voor het eerst kon ik het plezier van het reizen ervaren en de rust bereiken die ik normaal pas na enkele dagen terug zag komen.

Tools om blijvend te gebruiken

Slapen is nog steeds een valkuil voor me maar ik heb wel een hulpmiddel in handen gekregen waarmee ik het proces steeds sneller kan beinvloeden.

Maikel

Gerelateerde ervaringen