balans, EFT, onderwijs, stress

Hetty werkt als docente op het Sondervick College in Veldhoven en heeft een nieuw evenwicht gevonden tussen verstand en gevoel

De nieuwsgierigheid als start

De training van Hans van Os werd onder mijn aandacht gebracht door een gewaardeerde, en in mijn ogen stressbestendige collega, waarbij ik hem meteen vroeg waarom juist hij die training had gedaan. Zijn nieuwsgierigheid voor deze training wekte mijn interesse en ik ben heel erg blij dat ik mee heb kunnen doen.

Ook ik dacht geen stress te hebben

Zoals zovelen had ik het gevoel absoluut niet gestresseerd te zijn: ik maak me niet druk, leef best gezond, slaap goed en zorg dat ik een rustig leventje kan leiden.
Hoe ver zat ik er naast!! Mijn hartritme gaf een heel ander plaatje.

Mijn emotionele brein weer geactiveerd

Mijn “denkend brein” wist alles al, maar mijn “voelend brein” had geen idee. Deze training heeft daar verandering in gebracht en nu ervaar ik hoe denken en voelen samen kunnen gaan, maar vooral ook hoe de geestelijke activiteiten in balans komen met de lichamelijke.

In een minuut weer tot rust

Het feit dat ik mezelf letterlijk en lichamelijk in een minuut tot rust kan brengen is voor mij een grandioze ervaring! Het werkt zelfs verslavend om elke dag even die aandacht aan mezelf te besteden.

Je mag je eigen waarden behouden

Hans heeft de gave om een “waardenloze” ruimte te creëren.  Let op de “n”! Ik vond het heel aangenaam om met Hans te praten, juist omdat hij geen “waarden” hanteert in de zin van goed of fout. Voor mij een ideale omgeving om te groeien. En dat heb ik gedaan.

De EFT techniek was heel bijzonder

Ik vind het verbluffend dat je op zo’n simpele manier (EFT) zoveel goed kan doen voor je lichaam en geest. Het helpt mij dagelijks met het bewust in het hier en nu te zijn, op een manier waar ik meteen baat bij heb.

Dus Hans: bedankt!

Hetty

Gerelateerde ervaringen