“Ik geniet van de drukte en presteer juist veel beter met wat stress”, sprak zij terwijl zij de presentatie van de Performance Improvement Training volgde.

Wel genieten, toch onrust

Toen ze haar stress-level liet meten, bleek er toch veel onrust in haar lijf te zitten. Ze sliep ook niet zo goed meer. Vaak werd ze ‘s morgens vroeg wakker en kon dan niet meer inslapen. Ze merkte dat ze moeilijker dingen kon onthouden en moeite had om haar zaken af te krijgen. Ze raakte ook eerder geïrriteerd.

Het nieuwe ademhalen

Tijdens de presentatie ervoer ze, dat ze door een diepere, langzamere ademhaling rustiger werd. Dat was ook goed te zien op het scherm dat haar hartritme variabiliteit toonde.

Terwijl ze daar zat, voelde ze ook dat haar gejaagdheid minder werd en dat de spanning in haar nek en schouders afnam.

“Dat kan toch niet van die eenvoudige oefening komen?” vroeg ze zich af.

Verbeteren van je vitaliteit met  Performance Improvement

Tijdens de Performance Improvement Training verbeter je je vitaliteit. Je begint met een nieuwe techniek van ademhalen. Daar word je rustiger van en krijg je een beter inzicht in wat er allemaal speelt. Na een paar weken creëer je voldoende ruimte om extra aandacht aan je beweging en aan een goede voeding te besteden. Tenslotte leer je manieren aan om gemakkelijker met vervelende situaties om te gaan.

Ze besloot de training te gaan volgen.

Je moet wel oefenen

Wat haar tegen viel was dat ze elke dag twee keer 10 minuten moest trainen met het nieuwe ademhalen. Gelukkig had ze de hulp van een handig apparaatje dat haar oefeningen ondersteunde. Er werd gecontroleerd of zij elke dag haar oefeningen deed en het werd haar niet in dank afgenomen wanneer zij een keer niet trainde. Dat bleek echter een welkome stok achter de deur, want daardoor hield ze het vol.

Ontspannen en afgevallen

Achteraf was ze heel blij dat ze de training had gevolgd. Ook haar omgeving merkte dat ze veel relaxter was. Ze nam nu meer zelf het heft in handen en had goeie nieuwe ideeën. Ze durfde ook gemakkelijker voor haar mening uit te komen en dat werd zelfs gewaardeerd.

Ze ging meer sporten en viel ook veel gemakkelijker af dan bij eerdere pogingen, waarbij ze dan na enkele weken een behoorlijke terugval had.

Periodiek herhalen van de technieken

Na de training nam ze een maandelijks onderhoudsabonnement, zodat ze de continuïteit in haar nieuwe leven kon verankeren. Bovendien kon zij zich regelmatig laten verwennen in die heerlijke massagefauteuil, waarvan de vaste gasten exclusief gebruik kunnen maken.

Nog steeds geniet ze van de drukte, maar laat zich niet meer gek maken en bouwt op tijd ruimte in voor voldoende ontspanning.

Wil jij ook een presentatie van de Performance Improvement Training volgen? Maak dan een hier een afspraak of bel naar 073 – 20 32 146.

 

Laatste berichten