Ze was jong, hoog opgeleid, met een goede baan. Ze wilde zich ontwikkelen, overal aan meedoen, haar kansen pakken. Ze liep zichzelf bijna voorbij. Toen volgde ze de Performance Improvement Training. Ze is nog steeds jong, hoog opgeleid, met een goede baan. Maar ze ervaart nu meer innerlijke rust. Hieronder kun je haar ervaring lezen:

Van alleen maar presteren naar innerlijke rust

De training van Hans heeft mij geholpen in het vinden van rust in mijzelf. Ik was met alles tegelijk bezig en wilde overal presteren. Een goede vriendin zijn, een goed familielid, een hardwerkende èn leuke èn slimme collega, iemand die sportief is maar ook creatief en ga zo maar door.

Niet alleen aan de wensen van anderen voldoen

Door de training heb ik geleerd naar mezelf te luisteren en ook om te accepteren wat ik eigenlijk écht wil, in plaats van te doen wat ik van mezelf moet of denk dat anderen van mij verwachten. Hierdoor dacht ik vanuit mijn verstand in plaats van uit mijn gevoel.

Soms is niets doen ook goed

Resultaat is dat ik met meer rust in mijn hoofd, minder doe en daarmee voel ik mij veel tevredener. Ik ren niet van afspraak naar afspraak, want dat is eigenlijk helemaal niet wat ík wil (en wat goed voor me is). Ik geniet hierdoor veel meer van de dingen die ik doe en voel me minder gejaagd. Ik accepteer het dat ik soms ook gewoon niets wil doen en dat voelt eigenlijk heerlijk!!

Viola

Aanbevolen berichten