In de stoel bij Hans deel 2 beschrijft wat er met je gebeurt wanneer je de massagestoel bij Ontspanningstraining Hans van Os gebruikt:

De stoel bij Hans

Hans van Os zorgt letterlijk voor ontspanning van je spieren door je gebruik te laten maken van zijn massagefauteuil.

Dat is een stoel die je een speciale ervaring geeft: “Indringend”, “Indrukwekkend”, “Verkwikkend”, “Wonderlijk”, “Ontspannen” en “Dit moet je zelf ervaren” zijn eerste reacties van de mensen die de stoel probeerden.

De massage in de stoel bij Hans

De fauteuil masseert indringend je nek, je rug, je heupen, je benen en je armen. Dat doet hij met (verwarmde) rollers en met lucht. Bovendien strekt hij (mild) je schouders, je bekken en je benen.

Geen van de deelnemers had voordien zo’n uitgebreide stoelmassage ervaren. Er staan wel stoelen in Nederland die er hetzelfde uitzien en die een beetje trillen, maar dit geeft echt een heel andere ervaring.

Lekker zittende kleding

Tijdens de massage neem je, in gemakkelijk zittende kledij, plaats in de stoel. Je hebt je schoenen uitgedaan en ook je horloge en scherpe ringen heb je apart gelegd evenals spullen die je in je broekzak had.

Uitgebreide keuzes bij het masseren

Vooraf bespreek je met welke intensiteit je de massage wilt. Je kunt kiezen voor extra demping met een speciaal kussen en diverse sterktes waarmee het programma werkt.

Vervolgens geef je aan of je een algemeen programma wilt met daarin een drietal keuzes, of dat de nadruk van de massage ligt op je nek en schouders, je onderrug of je heupen. Daarna kun je er nog voor kiezen om al dan niet met luchtdruk behandeld te worden en in welke intensiteit.

Dan zoek je de gemakkelijkste houding uit, variërend van rechtop zittend tot (bijna) liggend.

Ademhalen en ontspannen

Tenslotte geef je je over aan het apparaat. “Goed ademhalen en ondergaan”, luidt het advies. Op elk moment kan de massage beëindigd worden, wanneer je daar behoefte aan zou hebben.

Tijdens de massage praten we wat, luister je naar je zelf meegebrachte muziek of geniet je van de stilte. Nou ja stilte….het apparaat lijkt wel te kreunen en te zuchten door alle complexe bewegingen die het maakt en door het opblazen en leeglopen van de airbags.

Na afloop wat drinken

Wanneer het programma zijn werk heeft gedaan, blijf je nog even lekker zitten. Dan drink je een glas water en kun je beginnen aan de eigenlijke training of je rijdt voldaan naar huis wanneer je de training al hebt afgesloten.

Iets voor jou?

Wil jij ook genieten in de stoel bij Hans? Deelnemers aan de Performance Improvement Training maken gebruik van de stoel, ook wanneer zij later terug komen voor de herhalingstrainingen.

https://www.ontspanningstraining.nl/

Tijdens de trainingen van Ontspanningstraining Hans van Os leer je technieken om beter om te gaan met werkdruk en chronische stress.
Deze technieken zorgen ervoor dat je meer evenwicht en rust ervaart. Daardoor voel je je beter, maar ga je ook beter presteren. Wanneer je op tijd ontspant, kun je nadien veel effectiever werken.
Laatste berichten