De vernieuwing zat er al een tijdje aan te komen. Websites van een paar jaar geleden voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. Zo kon je de site niet goed lezen via je telefoon en stond er veel teveel tekst op. Bovendien kon Google niet goed meer zoeken op de oude site.

Beelden zijn belangrijk

Waar vroeger veel aandacht werd geschonken aan teksten, blijken beelden vaak de inhoud beter weer te geven dan teksten. Om beelden in je site te kunnen integreren, heb je specifieke deskundigheid nodig.

En toen was er Manon

Voor mij stond al snel vast, dat ik het niet zelf zou gaan proberen. Kant en klare, goedkoop aangeboden websites, geven niet weer wat ik duidelijk wil maken. En zelf ben ik niet creatief genoeg om een nieuw beeld voor mijn site te ontwerpen.

Saskia die bij mij een training had gevolgd raadde Manon (www.blend-id.nl) aan. Tijdens de eerste kennismaking kreeg ik het idee, dat Manon mijn ideeën kon “vertalen” naar de website.

Invoelend, kritisch, haar eigen mening ventilerend, hard werkend, creatief….

Het was een gokje om met Manon in zee te gaan: haar portfolio is nog bescheiden en haar eigen website is mij iets te uitbundig. Toch durfde ik het aan en dat heeft me geen windeieren gelegd: Manon is sterk om met beelden een boodschap uit te dragen, ze luistert goed naar je wensen en kan ze echt “verbeelden”. Daarbij heeft ze haar eigen ideeën, is wel bereid om naar je te luisteren, maar kan haar mening overtuigend overbrengen. En wat heeft ze er veel werk aan gehad! Ik realiseer me nu pas, hoeveel tijd het kost om iets moois neer te zetten.

Ervaringen van de deelnemers bevestigen de waarde van de training

Waarom wil je juist bij mij een training volgen? Hoe weet je hoe goed ik ben? Om je een beeld te geven van de effecten van mijn trainingen zijn veel deelnemers bereid geweest hun ervaringen met mijn training op te schrijven. Deze ervaringen vormen een belangrijk onderdeel van de site. Door ze beter te structureren kan je gemakkelijker toegang krijgen tot de ervaringen waar jij belangstelling voor hebt. En daarmee kun je beter kiezen of mijn training geschikt voor je is.

Help me met verbeteringen en tips

Zelf ben ik tevreden met de verandering maar veel belangrijker is wat jij ervan vindt. Wil je me alsjeblieft helpen met tips om de site beter te laten worden? Bovendien doe je me een groot plezier door er fouten uit te halen die er ondanks alle moeite toch zijn ingeslopen.

Een taart en een pennetje

Wanneer je met de beste tip/verbetering komt, kom ik persoonlijk een taart bij je afleveren. Bovendien krijgt iedereen een pennetje van me. Omdat ik het zo waardeer dat je meeleeft! Laat wel even je mailadres achter 🙂

Aanbevolen berichten