Ademhalen en monkeymind. Veel mensen ademen verkeerd. Terwijl goed ademhalen van levensbelang is, halen mensen vaak te oppervlakkig adem. Dat is slecht voor je.

Het nieuwe ademhalen kun je leren.

Goed ademhalen kun je leren. Wanneer je je realiseert hoeveel voordelen goed ademhalen je brengt, is het verwonderlijk dat niet meer mensen de goede ademhalingstechniek gebruiken.

Het nieuwe ademhalen heeft een aantal voordelen. Zo neem je beter zuurstof op en laat je de afvalstoffen efficiënter verdwijnen. Zie ook https://www.ontspanningstraining.nl/ademhalen-en-zuurstof/

Rust in je hoofd

Een ander voordeel van het nieuwe ademhalen is dat je er heel bewust aandacht aan moet schenken. Je bent dan zo bezig om je te focussen op de techniek van het ademhalen, dat je geen tijd hebt om aan al die zaken te denken die normaal door je hoofd spoken. Je schakelt door het ademhalen je monkeymind uit.

Ademhalen en monkeymind: creatieve ideeën

Het is voor je gezondheid heel goed om je even afstand te nemen van die alsmaar actieve gedachtes. De rust zorgt er zelfs voor, dat nieuwe, soms betere ideeën een kans krijgen.

Het nieuwe ademhalen heeft nog meer voordelen. Kijk bijvoorbeeld eens bij ademhalen en slapen.

Wanneer je ook graag wilt leren ademhalen om gezond te blijven, neem dan contact op voor een afspraak

Aanbevolen berichten